Om oss

Nesodden El-tjeneste: Fagkunnskap i alle ledd

Vi i Nesodden El-tjeneste legger vår stolthet i alle prosjekter og tar på oss store og små oppdrag. For oss er det -aller- viktigste at kunden blir fornøyd, alltid.

Vi benytter kun faglærte elektrikere og er autorisert elektroinstallatør, og har i tillegg spisskompetanse og autorisasjon på montering av varmepumper. Vi har også egen "inhouse" ingeniørkompetanse, som prosjekterer både store og små anlegg.

I 2019 ble Nesodden El- Tjeneste styrket med ytterligere tre svært erfarne ansatte da Follo Elektro Installasjon forente krefter med Nesodden El-tjeneste. Totalt har selskapet i dag 6 ansatte, hvorav én av disse går i lære (elektrmontør Gr.L.). Hos oss garanterer vi at du får en dyktig elektriker på besøk og befaring.

Hvorfor velge oss?

Fagkunnskap i alle ledd

Anbefalinger

Våre kunder sier

“Fikk i dag montert varmepumpe i kjeller og 1.etg samt snudd sikringsskap. Har aldri møtt en montør med så mye «ståpå vilje», bra humør og holdt ut med alle mine spørsmål om alt mulig. Ryddig, nøye, hører på forslag fra kunde og prisen er helt uslåelig. Anbefales høyt om du skal gjøre El arbeid og montering av varmepumpe.

Bjørnar Kristoffersen

Nesodden

“Tusen takk til Daniel fra Nesodden El- Service. Fantastisk hyggelig og ha deg på besøk. Super jobb. Effektivt og særdeles prisgunstig. Kan anbefales på det varmeste.”

Jørgen Sandvik Langhelle

Nesodden

“Knall service og kommunikasjon. Fikk installert en Daikin Emura II av Nesodden El-tjeneste som nå blåser godt og varmt i hele boligen. Daikin har en av de mest stille ute-delene jeg har hørt! Hører ikke en lyd ifra den selv om den bare er et par meter ifra soveromsveggen. Anbefales sterkt!”

Morten Ingebrigtsen

Vestby

Vi holder på i Nesodden og Follo, men jobber stort sett i hele Oslo og Akershus.

Addresse

Urianstadveien 16,
1458 Fjellstrand

Sosiale medier

Nesodden El-tjeneste © 2020. All rights reserved.