Våre tjenester

Elektroinstallasjon

Som autorisert elektroinstallatør med lang erfaring gjør vi i stor grad alt innen elektroinstallasjon. Vi gjør nybygg og rehabilitering/service på anlegg av alle størrelser.

Våre elektrikere er genuint opptatt av sikkerhet og nyskapende produkter som moderniserer og sikrer ditt bygg. Vi følger produktutvikling tett og skal hjelpe våre kunder å ta de beste valgene i forhold til sikkerhet, brukervennlighet strømsparing og design.

Vi tar jobben med å holde oss oppdatert på ny teknologi på alvor. Vi er alltid oppdatert på forskrifter og regler og er vant til å prosjektere både små og store anlegg. Vi har egen ingeniør og installatør som tar seg av rådgivning og prosjektering for våre kunder.

Hos oss garanterer vi at du får en dyktig elektriker som gir deg gode og trygge råd.

Hvorfor velge oss?

Fagkunnskap i alle ledd

Anbefalinger

Våre kunder sier

“Fikk i dag montert varmepumpe i kjeller og 1.etg samt snudd sikringsskap. Har aldri møtt en montør med så mye «ståpå vilje», bra humør og holdt ut med alle mine spørsmål om alt mulig. Ryddig, nøye, hører på forslag fra kunde og prisen er helt uslåelig. Anbefales høyt om du skal gjøre El arbeid og montering av varmepumpe.

Bjørnar Kristoffersen

Nesodden

“Tusen takk til Daniel fra Nesodden El- Service. Fantastisk hyggelig og ha deg på besøk. Super jobb. Effektivt og særdeles prisgunstig. Kan anbefales på det varmeste.”

Jørgen Sandvik Langhelle

Nesodden

“Knall service og kommunikasjon. Fikk installert en Daikin Emura II av Nesodden El-tjeneste som nå blåser godt og varmt i hele boligen. Daikin har en av de mest stille ute-delene jeg har hørt! Hører ikke en lyd ifra den selv om den bare er et par meter ifra soveromsveggen. Anbefales sterkt!”

Morten Ingebrigtsen

Vestby

Vi holder på i Nesodden og Follo, men jobber stort sett i hele Oslo og Akershus.

Addresse

Urianstadveien 16,
1458 Fjellstrand

Sosiale medier

Nesodden El-tjeneste © 2020. All rights reserved.